Broderie

Achiziții prin Unitate Protejată Autorizată

Achiziții prin Unitate Protejată Autorizată brodeaza ro

Ce este o Unitate Protejata Autorizata?

O entitate protejată reprezintă o organizație economică ce furnizează locuri de muncă și servicii destinate persoanelor cu dizabilități. Scopul fundamental al acestor entități protejate constă în promovarea incluziunii sociale și profesionale a persoanelor cu dizabilități, oferindu-le șanse de angajare și progres într-un mediu adaptat nevoilor lor specifice.

Achizitii prin Unitate Protejata Autorizata

În conformitate cu prevederile Articolului 78 din Legea 448/2006, entitățile juridice care au minimum 50 de angajați, dar nu îndeplinesc cerința de angajare a persoanelor cu dizabilități într-o proporție minimă de 4%, au opțiunea să aleagă o alternativă în concordanță cu legislația în vigoare.
Prin urmare, entitățile obligate la plata fondului de handicap pot achiziționa produse sau servicii provenite din activitățile desfășurate de persoane cu dizabilități în cadrul unităților protejate autorizate (UAP), într-un parteneriat.
Alegerea acestei opțiuni implică alocarea unei sume echivalente cu 50% din salariul minim brut pe țară, înmulțit cu numărul de locuri de muncă în care angajatorul nu a respectat cerințele privind angajarea persoanelor cu dizabilități. Această abordare oferă angajatorilor posibilitatea de a lua decizii în beneficiul atât al companiei, cât și al comunității, contribuind la crearea unui mediu de afaceri mai echitabil și incluziv.

Achizitia de echipamente personalizate

Având în vedere importanța susținerii și promovării incluziunii sociale și a sprijinirii persoanelor cu dizabilități, Brodeaza.ro vă stă la dispoziție cu posibilitatea achiziționării de echipamente personalizate prin proiectul Achizitii prin Unitate Protejata Autorizata.
Noi ne propunem nu numai să furnizăm produse de înaltă calitate, dar și să angajăm forță de muncă formată din persoane cu dizabilități, contribuind astfel la integrarea acestora în societate. Prin alegerea de achizitii prin Unitate Protejata Autorizata nu doar că vă asigurați de achiziționarea unor echipamente adaptate nevoilor dumneavoastră specifice, dar și de susținerea unei cauze sociale importante.
Echipamentele personalizate oferite de unitățile protejate autorizate sunt create cu atenție la detalii și sunt adaptate cerințelor individuale ale clienților.

Prin efectuarea acestor achiziții, contribuiți nu doar la dezvoltarea economică durabilă, ci și la construirea unei societăți mai echitabile și incluzive. Împreună putem face diferența și susține o schimbare pozitivă în comunitatea noastră.

Ce pot achiziționa instituțiile publice & companiile de la Brodează.ro în programul Unitate Protejată Autorizată?