Brodăm cu Mașini Performante Modern, Calitativ și Rapid !

Masina de brodat computerizat

O masina de brodat computerizat este o alegerea perfectă pentru cei care doresc să aducă broderia la un nivel superior. Acestea vin cu software avansat care vă permite să creați și să personalizați modele cu ușurință. Cu ajutorul acestor mașini, puteți să transformați rapid și ușor ideile dvs. în realitate.

Fă cunoștință cu Barudan Elite Pro 2, o masina de brodat computerizat de înaltă performanță, ce brodează cu viteză de cu 1300 de împunsături/minut ,în 15 culori, . Pentru această masina de brodat nu putem folosi decât ata de brodat de calitate superioara! 

Toate acestea, îmbinate cu profesionalismul specialiștilor noștri în broderie nu pot decât să rezulte în reproducerea brodată pana la perfecție a logo-ului firmei tale sau a oricărui element de design pe care dorești să-l brodăm!

Ata de brodat Madeira

Perfectă pentru orice tip de broderie de calitate. Rezistenta în timp si la spălari multiple!

180 DE CULORI DIFERITE DISPONIBILE PE STOC. CALITATE GERMANĂ.
Folosim ate pentru broderie Madeira de cea mai bună calitate germană.

Dacă doriți să creați broderii de înaltă calitate și detaliate, o mașină de brodat performantă este esențială. Aceste dispozitive moderne au revoluționat procesul de brodare, făcându-l mai ușor și mai precis ca niciodată. În acest context, nu puteți trece cu vederea nici importanta atei de brodat .

Mașina de brodat este inima oricărui atelier de broderie. Aceasta vă permite să creați modele complexe și detaliate cu ușurință și precizie. Aceste mașini de brodat performante vin echipate cu caracteristici avansate, cum ar fi un număr mare de ace și un sistem de ghidare precis, ceea ce le face ideale pentru proiecte de orice dimensiune și complexitate. Broderiile realizate cu aceste mașini de brodat se remarcă prin frumusețea detaliilor și calitatea finisajului.

Ata de brodat este un alt element crucial în procesul de brodare. Madeira este un nume de referință în ceea ce privește ata de brodat de înaltă calitate. Această marcă germană oferă o gamă variată de nuanțe și grosimi pentru a se potrivi perfect oricărui proiect. Ata de brodat Madeira este cunoscută pentru rezistența sa și capacitatea de a menține culorile vii de-a lungul timpului, asigurându-vă că broderiile dvs. vor arăta impecabil pe termen lung.