Metode de plată

Opțiunile de plată pentru contravaloarea produselor achiziționate prin intermediul magazinului online www.brodeaza.ro sunt următoarele:

1. Ramburs la curier
2. Plată online prin card bancar
3. Transfer bancar

Prețul, modalitatea de plată și termenul de plată sunt specificate în comandă sau factură. Vânzătorul va emite către cumpărător o factură pentru bunurile și serviciile livrate, obligația cumpărătorului fiind să furnizeze toate informațiile necesare emiterii facturii conform cu legislația în vigoare.

Prețurile afișate pe site sunt exprimate în lei (RON) și sunt prețuri fara TVA . În plus, atragem atenția că prețurile afișate pe site nu includ costul transportului, acesta va fi separat pe factură.

Important! La anumite comenzi, Brodeaza.ro își rezervă dreptul de a percepe un avans de minim 50% din valoarea produsului iar restul plății se realizează la livrare.

Plata produselor
Toate prețurile afișate în site-ul www.brodeaza.ro includ TVA 19%, dar nu includ și costul transportului.
Plata produselor comandate de pe site-ul www.brodeaza.ro se poate efectua la livrarea produselor către Fan Courier / GLS Courier (ramburs), on line (card bancar) sau în avans prin OP.

Plata in avans se poate realiza prin ordin de plata în contul S.C. BRODSHINE S.R.L. specificand nr. comenzii primite de către dvs.
Dovada platii trebuie trimisă catre [email protected]

Brodeaza.ro își rezervă dreptul ca în anumite cazuri să solicite plata produselor în avans.