HoReCa

Broderie pentru hoteluri. Eleganta in industria hoteliera

articole pentru brodat horeca broderie oradea

Personalizarea prin broderie pentru hoteluri conferă o imagine rafinată, un caracter exclusivist și elegant articolelor pe care este realizată, cât și un caracter distins companiilor care aleg acest tip de personalizare, broderia fiind asociată cu cele mai exclusiviste hoteluri din lume.

Oferă-le oaspeților tăi interioare primitoare și, în același timp, exclusiviste! Lasă-le impresia luxului și a bunăstării! Ei vor aprecia detaliile pline de eleganță și rafinament, fie că este vorba de șervețele sau de suporturile de farfurie brodate cu sigla hotelului tău.

În cazul în care dispare un halat brodat sau un prosop brodat, poți să fii liniștit, broderia face în continuare ceea ce trebuie să facă: îți promovează imaginea!

O parte importanta a imaginii tale este dată de personalul hotelului, primul contact al oaspeților cu hotelul.
Ei trebuie să aibă o imagine impecabilă, iar un sacou sau o cămașă personalizată oferă clienților încredere în servicii de calitate.

Consultanta servicii broderie pentru hoteluri

Echipa noastră este pregatită sî te asiste în alegerea celor mai bune solutii pentru tine, pentru a le oferi oaspeților tăi, pe lângă servicii de calitate, și impresia luxului suprem, prin servicii de broderie pentru hoteluri

Îți oferim o gamă variata de articole pentru personalizare prin brodare pentru hoteluri:

De asemenea, la cerere, putem broda orice tip de textile sau accesorii textile, atât finite, cât și interfazice