Broderie

Echipamente Personalizate Unitate Protejata Autorizata

Echipamente Personalizate Unitate Protejata Autorizata brodeaza ro

Reglementari legale – Unitate Protejata Autorizata

Potrivit reglementărilor legale, autoritățile și instituțiile publice, persoanele juridice, publice sau private, ce au peste 50 de angajați, au obligația de a angaja într-un procent de 4% din numărul total de angajați, persoane cu dizabilități. Brodeaza.ro va pune la dispozitie Echipamente Personalizate Unitate Protejata Autorizata

Neîndeplinirea acestei condiții, atrage după sine două alternative:

– plata lunară către buget a unei sume formată din salariul de bază minim brut*, înmulțit cu numărul de locuri de muncă neocupate de persoane cu dizabilități;

– plata lunară către bugetul de stat a unei sume reprezentate de echivalentul a minim 50% din salariul de bază minim brut, înmulțit cu numărul de locuri de muncă neocupate de persoane cu dizabilități. Diferența de 50% poate fi utilizată în achiziționarea de produse sau servicii de la un partener unitate protejată autorizată. 

* Salariul minim brut pe țară este stabilit în baza dispozițiilor H.G. nr. 900/2023. Această hotărâre este publicată în Monitorul Oficial al României, Parte I, nr. 877/28.09.2023. În prezent salariul de bază minim brut pe țară garantat în plată, începând de la 1 octombrie 2023 este de 3.300 lei. 

Achizitii Echipamente Personalizate Unitate Protejata Autorizata

Achiziționarea de echipamente personalizate prin Unitate Protejata Autorizata reprezintă o strategie esențială pentru organizații și echipe, indiferent dacă vorbim despre mediul sportiv, afaceri sau orice altă sferă a vieții. Aceste echipamente personalizate nu numai că oferă beneficii practice, cum ar fi îmbunătățirea performanțelor individuale și de grup, dar și contribuie la consolidarea identității organizaționale.

În afara aspectului practic, aceste echipamente personalizate contribuie semnificativ la construirea unei identități puternice pentru organizații. Logourile, culorile și designul personalizat nu sunt doar elemente vizuale, ci și simboluri ale valorilor și misiunilor organizaționale. O uniforma personalizata poate crea un sentiment de unitate și apartenență, consolidând astfel echipa și consolidând relațiile în cadrul organizației.

Deducerea a 50% din fondul de handicap – Unitate Protejata Autorizata

Societățile ce nu îndeplinesc procentul de angajați cu handicap din totalul de angajați, pot opta pentru achiziția de echipamente personalizate din 50% din valoarea fondului de handicap

În consecință, dacă optați pentru Echipamente Personalizate Unitate Protejata Autorizata, se va plăti către bugetul de stat doar jumate din sumă. 

Echipamente personalizate pot juca un rol important în construirea și consolidarea relațiilor cu clienții și partenerii de afaceri, iar dacă ținem cont că ne ajută și în reducerea sumei ce trebuie virată la bugetul de stat, acestea reprezintă o alegere perfectă.

Ce pot achiziționa instituțiile publice & companiile de la Brodează.ro în programul Unitate Protejată Autorizată?