Broderie

Echipamente profesionale Helly Hansen pe Brodează.ro

Tehnologii echipamente profesionale Helly Hansen Helly Tech brodeaza

Helly Hansen este o fabrică echipamente profesionale situată în Norvegia, fiind concepută pentru a ajuta oamenii să rămână și să se simtă în viață de aproape 140 de ani. Totul a început în 1877, când căpitanul de mare Helly Juell Hansen a găsit o modalitate mai bună de a rămâne protejat de elementele dure norvegiene. La scurt timp după aceea, căpitanul Hansen și soția sa Margrethe au lansat o afacere producând jachete impermeabile Helly Hansen, pantaloni Helly Hansen, imbracaminte de baza Helly Hansen și prelate din tesatura grosieră Helly Hansen înmuiată în ulei de in – și astfel s-a născut legenda!

Aceste echipamente profesionale Helly Hansen sunt purtate cu încredere de către profesioniști pe oceane, munți și șantierele de lucru.
Fiind un brand scandinav de îmbrăcăminte de lucru, il veți vedea la locurile de muncă unde performanța, protecția și siguranța contează cel mai mult.

În calitate de brand de îmbrăcăminte numărul 1 pentru profesioniștii în schi, veți găsi Helly Hansen în peste 200 de stațiuni de schi și este purtat de peste 55.000 de profesioniști în schi.

Continuăm să susținem moștenirea Căpitanului Hansen printr-o listă lungă de inovații care au fost lansate pe piață, dezvoltate datorita colaborarii cu cei care lucrează și se recreează în cele mai dure conditii din lume.

 

Tehnologii echipamente profesionale Helly Hansen  

Helly Tech® este stratul exterior de tesatura folosit in articolel Helly Hansen , strat care te protejeaza de factorii externi . Membrana unica pastreaza umiditatea exterioara afara in timp ce permite vaporilor de transpiratie sa se evapore.

HELLY TECH® este impermeabil
Molecule de apa din exterior sunt respinse iar celor din interior li se permite evaporarea

Tehnologii echipamente profesionale Helly Hansen Helly Tech brodeaza

HELLY TECH® este rezistent la vant
Suprafața exterioară protejează de vant si temperaturi scazute.

HELLY TECH® este rezistent la vant brodeaza ro

HELLY TECH® este respirabil

HELLY TECH® este respirabil brodeaza

Echipamente premium Helly Hansen – Călduros! Uscat! Confortabil!

Îmbrăcămintea de bază Helly Hansen este purtată de profesioniști în ficare zi și este potrivită pentru orice tip de climă și activitate. Descoperă întreaga gamă de produse pe www.Brodează.ro