Servicii broderie

Broderie computerizata

Liniile de producție Brodează.ro beneficiază de broderie computerizata – 100% tehnologie de brodat de ultima generatie, ata de brodat de calitate germana si personal calificat.

Perfecțiunea unei broderii de calitate depinde de 3 factori: tehnologia folosită pentru realizarea broderiei, ața folosită pentru realizarea brodriei si gradul de calificare al personalului care realizeaza broderia.

La Brodeaza.ro, personalizam prin broderie computerizata: tricouri, bluze, jachete si orice tip de articole si accesorii vestimentare, dar si patchuri brodate. Mai jos, puteti vedea întreaga arie de adresabilitate a broderiilor.

servicii broderie computerizata 3d degrade fir metalic digitizare brodeaza.ro brodshine
servicii broderie computerizata 3d degrade fir metalic digitizare brodeaza.ro brodshine

Broderie 3D

Broderia 3D sau broderia în relief este trecerea la urmatorul nivel în broderia computerizată: de la 2D la 3D!

Pentru realizarea unei broderii în relief (broderie 3D), se folosesc inserții de mariale de calitate, în jurul cărora se brodează modelul dorit. Broderia rezultată este de un efect vizual remarcabil.

Ca și în cazul broderiilor computerizate, o broderie 3D poate fi aplicată pe tricouri, bluze, jachete si orice tip de articole si accesorii vestimentare.

Broderie in degrade

Efectele vizuale ale unei broderii obișnuite pot fi amplificate prin realizarea unei broderii in degrade.

Lucrată cu mare măiestrie, broderia in degrade este o broderie specială, ce nu se limitează la tehnicile brodatului obișnuit. Culorile se intrepătrund și “curg” într-un efect vizual remarcabil de degrade, de la intens la șters.

Ca și în cazul broderiei în relief, tehnica broderiei in degrade poate fi folosită cu succes la personalizarea de tricouri, bluze, jachete si oricaror tipuri de articole si accesorii vestimentare, dar si la personalizarea patchuri-lor brodate.

masina de brodat computerizat ata de brodat brodeaza.ro brodshine