Unitate Protejată Autorizată

Cine beneficiază de Servicii & Produse oferite de o Unitate Protejată Autorizată?

Brodează.ro furnizează echipamente de lucru personalizate și nepersonalizate și către instituții publice & companii cu cel puțin 50 de angajați, care au obligaţia de a angaja persoane cu dizabilități într-un procent de cel puţin 4% din numărul total de angajaţi.

Instituțiile publice & companiile care nu respectă obligația mai sus prevăzută, au la dispoziție 2 alternative:

1. să plătească lunar către bugetul de stat o sumă echivalent a salariului minim brut, înmulţit cu numărul de locuri de muncă în care nu au angajat persoane cu dizabilități.
2. să plătească lunar către bugetul de stat o sumă echivalent a minimum 50% din salariul de bază minim brut înmulțit cu numărul de locuri de muncă în care nu au angajat persoane cu dizabilități, iar cu suma reprezentând diferența până la nivelul sumei prevăzute mai sus, să achiziționeze inclusiv echipamente de lucru personalizate / nepersonalizate de la Brodează.ro

Cine beneficiază de Servicii Produse oferite de o Unitate Protejată Autorizată brodeaza ro
Ce este o Unitate Protejată Autorizată brodeaza.ro

Ce este o Unitate Protejată Autorizată?

Brodează.ro este Partener Unitate Protejată Autorizată în comercializarea echipamentelor de lucru personalizate și nepersonalizate pentru companii cu peste 50 de angajați, care pot deduce din fondul de handicap datorat către stat.

Conform prevederilor Legii 448/2006, o unitate protejată autorizată este o entitate juridică de drept public sau privat, care operează independent, și în cadrul căreia sunt angajate cel puțin trei persoane cu dizabilități, acestea reprezentând minimum 30% din totalul angajaților. 

De asemenea, timpul de muncă cumulat al acestor persoane trebuie să constituie cel puțin 50% din totalul timpului de muncă al întregului personal al unității.

Ce pot achiziționa instituțiile publice & companiile de la Brodează.ro în programul Unitate Protejată Autorizată?

În calitate de Partener Unitate Protejată Autorizată, Brodează.ro pune la dispoziție echipamente de lucru personalizate & echipamente de lucru nepersonalizate pentru diverse sectoare economice. Prin programul Unitate Protejată Autorizată puteți redirecționa maxim 50% din suma datorată către bugetul de stat pentru a achiziționa tricouri personalizate, cămăsi personalizate, bluze personalizate, hanorace & geci personalizate sau orice alt echipament de lucru disponibil în oferta Brodează.ro

+3.300 Lei disponibili pentru a achiziționa echipamente de lucru de la Brodează.ro

Instituțiile publice & companiile care au 50 de angajați, însă niciunul dintre aceștia nu este o persoană cu dizabilități, au posibilitatea să achiziționeze echipamente de lucru personalizate & nepersonalizate prin programul Unitate Protejată Autorizată de 3.300 Lei de la Brodează.ro

Suma mai sus menționată reprezintă maxim 50% din suma datorată bugetului de stat ca urmare a neîndeplinirii obligației de a angaja persoane cu dizabilități într-un procent de cel puţin 4% din numărul total de angajaţi.

De ce să alegi Brodează.ro - Partener Unitate Protejată Autorizată?